Salamasähkö Oy

Sähköasennuspalvelut Varsinais-Suomi

Yrityksemme

Salamasähkö Oy valaistui toimitusjohtaja Joni Nysténin kunnianhimoisesta visiosta vuonna 2013. Lähtien liikkeelle sähköasennusten peruskivestä, olemme vuosien saatossa kasvattaneet osaamistamme ja palveluvalikoimaamme. Nykyään tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja sähkösuunnittelusta ilmalämpöpumppujen asennuksiin, sähköautojen latausinfrastruktuurin rakentamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmien implementointiin.

Ylpeytemme on myös monipuolinen sähkötarvikemyymälämme, joka palvelee niin ammattilaisia kuin kotinikkareitakin kattavalla tuotevalikoimalla, joka vastaa nykypäivän teknisiä tarpeita ja kestävän kehityksen vaatimuksia.

Vuodesta toiseen, Salamasähkö Oy on kasvanut ja kukoistanut, pitäen kiinni periaatteesta, että laatu, luotettavuus ja innovaatio ohjaavat toimintaamme. Olemme kasvaneet yksittäisestä asentajasta kattavaksi sähköalan asiantuntijatiimiksi, ja meidän missionamme on vastata alati kasvavaan tarpeeseen tarjota kestäviä ja älykkäitä sähköratkaisuja.

Haluaisitko sinä olla osa tarinaamme? Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä tai tarvitset asiantuntijapalveluitamme, ota yhteyttä. Innolla odotamme, miten voimme valaista tulevaisuutesi Salamasähkön energialla!

Google arvostelut

Facebook arvostelut

0+

Tyytyväistä asiakasta

0 km

Vedettyä kaapelia

0

Työntekijää

Yhteistyökumppanit

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi niin laskemme ohittamattoman tarjouksen!