Palvelumme

Palvelemme sekä yrityksiä että kuluttaja-asiakkaita sähköasennuksiin liittyvissä ratkaisuissa.

Paloilmaisin asennuksia
Kokeneet sähkösuunnittelijat palveluksessasi

Sähkösuunnittelu

Meillä on käytössämme kokeneet sähkösuunnittelijat, jotka auttavat sinua kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä tarpeissa. Olipa kyseessä sitten uudisrakennus, saneeraus, teollisuuslaitoksen sähkösuunnittelu tai muu vastaava projekti, meiltä löytyy osaamista ja kokemusta. Tarjoamme sähkösuunnittelupalveluja Naantalissa, Raision, Kaarinan, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.Suunnittelemme sähköjärjestelmät aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Meillä on laaja tietämys sähkösuunnittelusta ja käytössämme uusimmat suunnittelutyökalut. Voit siis luottaa siihen, että sähkösuunnitelmasi on laadukas ja toimiva.Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua sähkösuunnittelun tarpeissasi.

Ammattitaitoiset sähköasentajat apunasi

SÄHKÖASENNUKSET VARSINAIS-SUOMESSA

Tarvitsetko laadukasta sähköasennusta tai -korjausta Varsinais-Suomen alueella? Meillä on käytettävissämme kymmenen ammattitaitoista sähköasentajaa, jotka auttavat sinua mielellään kaikissa tarpeissasi. Olemme erikoistuneet sähköviankorjaukseen, joten emme pelkää haasteita! Palveluihimme kuuluvat niin pienet kuin suuret asennukset. Älä epäröi siis ottaa yhteyttä vaikka pelkän pistorasian vaihtotyön tai lisäys tarpeen sattuessa.

Jos haluat välttää sähköongelmat tulevaisuudessa, meiltä saat myös sähköhuoltopalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää - autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Asennukset ja huolto

ILMALÄMPÖPUMPUT

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista ilmalämpöpumppujen asentajaa tai huoltajaa Varsinais-Suomen alueella? Meiltä löytyy laaja kokemus ja osaaminen ilmalämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta, olipa kyseessä sitten koti tai yritys.Tarjoamme asennuspalveluita eri merkkisille ilmalämpöpumpuille ja olemme erikoistuneet Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumppujen asennuksiin. Meiltä löytyy myös tietotaito ja välineet ilmalämpöpumppujen huoltoon ja korjaukseen, jotta laitteesi toimisi aina optimaalisesti.Asennuksen yhteydessä annamme myös opastusta laitteen käyttöön, jotta saat sen hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta ja huollosta!

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja aurinkoenergian hyödyntämiseen

Aurinkosähkö

Olemme aurinkosähköjärjestelmien asiantuntijoita Varsinais-Suomen alueella ja tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja aurinkoenergian hyödyntämiseen. Tarjoamme suunnittelupalveluita, asennuksia, invertterien asennuksia, sekä sähköverkkoon kytkentöjä, ja voimme suunnitella aurinkosähköjärjestelmän omakotitaloihin ja suurempiin kiinteistöihin.Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä sähköasentajiemme ammattitaitoon ja järjestelmiemme tehokkuuteen. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meillä on osaamista suunnitella ja toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva aurinkosähköjärjestelmä. Ota yhteyttä, niin autamme sinua hyödyntämään aurinkoenergiaa omassa kohteessasi!

IMG_4252
IMG_4268
Asennus ja suunnittelu ammattitaidolla

SÄHKÖAUTON LATAUS

Meiltä löytyy kattava osaaminen sähköautojen latausasemien suunnittelusta ja asennuksesta. Ammattitaitoiset sähköasentajamme huolehtivat siitä, että sähköauton latausasema asennetaan oikein ja turvallisesti. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksillekin.Sähköauton latauksen suunnittelu vaatii erityisosaamista, joten meiltä löytyy tarvittavat tiedot ja taidot kuormanhallinnasta ja sähkösuunnittelusta, jotta latausasema toimii moitteettomasti.Oli kyseessä sitten yksittäisen latausaseman tai useamman latausaseman asennus, olemme oikea valinta. Lisäksi tarjoamme sähköauton latausasemien huoltopalveluita ja vianmääritystä tarpeen mukaan.