Palvelumme

Palvelemme sekä yrityksiä että kuluttaja-asiakkaita sähköasennuksiin liittyvissä ratkaisuissa.

IMG_1796
Kokeneet sähkösuunnittelijat palveluksessasi

Sähkösuunnittelu

Meillä on käytössämme kokeneet sähkösuunnittelijat, jotka auttavat sinua kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä tarpeissa. Olipa kyseessä sähkökuvat uudisrakennus, saneeraus, teollisuuslaitoksen sähkösuunnitteluun tai muihin vastaaviin projekteihin, meiltä löytyy osaamista ja kokemusta. Tarjoamme sähkösuunnittelupalveluja Naantalissa, Raision, Kaarinan, Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.Suunnittelemme sähköjärjestelmät aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Meillä on laaja tietämys sähkösuunnittelusta ja käytössämme uusimmat suunnittelutyökalut. Voit siis luottaa siihen, että sähkösuunnitelmasi on laadukas ja toimiva.Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua sähkösuunnittelun tarpeissasi.

Ammattitaitoiset sähköasentajat apunasi

SÄHKÖASENNUKSET VARSINAIS-SUOMESSA

Tarvitsetko laadukasta sähköasennusta tai -korjausta Varsinais-Suomen alueella? Meillä on käytettävissämme kymmenen ammattitaitoista sähköasentajaa, jotka auttavat sinua mielellään kaikissa tarpeissasi. Olemme erikoistuneet sähköviankorjaukseen, joten emme pelkää haasteita! Palveluihimme kuuluvat niin pienet kuin suuret asennukset. Älä epäröi siis ottaa yhteyttä vaikka pelkän pistorasian vaihtotyön tai lisäys tarpeen sattuessa.

Jos haluat välttää sähköongelmat tulevaisuudessa, meiltä saat myös sähköhuoltopalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää - autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Savunpoistokeskus asennus
Ilmalämpöpumppu hirsimökin seinällä
Asennukset ja huolto

ILMALÄMPÖPUMPUT

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista ilmalämpöpumppujen asentajaa tai huoltajaa Varsinais-Suomen alueella? Meiltä löytyy laaja kokemus ja osaaminen ilmalämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta, olipa kyseessä sitten koti tai yritys.Tarjoamme asennuspalveluita eri merkkisille ilmalämpöpumpuille ja olemme erikoistuneet Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumppujen asennuksiin. Meiltä löytyy myös tietotaito ja välineet ilmalämpöpumppujen huoltoon ja korjaukseen, jotta laitteesi toimisi aina optimaalisesti.Asennuksen yhteydessä annamme myös opastusta laitteen käyttöön, jotta saat sen hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta ja huollosta!

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja aurinkoenergian hyödyntämiseen

Aurinkopaneelit

Varsinais-Suomessa yli 10 vuoden ajan toimineena erikoisliikkeenä olemme omistautuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua alalla. Kokonaisratkaisumme aurinkoenergian hyödyntämiseen sisältävät suunnittelun, aurinkopaneelien asennuksen, invertteriasennukset ja sähköverkkoon kytkennät.

Erityisosaamistamme ovat avaimet käteen -aurinkopaneelipaketit niin omakotitaloihin kuin suurempiin kiinteistöihin.

Asiakkaamme ovat arvostaneet ammattitaitoamme ja järjestelmiemme tehokkuutta. Riippumatta siitä, onko tarpeesi pieni tai suuri, me suunnittelemme ja toteutamme juuri sinulle sopivan aurinkosähköjärjestelmän.

Haluatko hyödyntää aurinkoenergiaa? Ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

IMG_4252
IMG_4268
Asennus ja suunnittelu ammattitaidolla

SÄHKÖAUTON LATAUS

Meiltä löytyy kattava osaaminen sähköautojen latausasemien suunnittelusta ja asennuksesta. Ammattitaitoiset sähköasentajamme huolehtivat siitä, että sähköauton latausasema asennetaan oikein ja turvallisesti. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja niin yksityisille kuin yrityksillekin.Sähköauton latauksen suunnittelu vaatii erityisosaamista, joten meiltä löytyy tarvittavat tiedot ja taidot kuormanhallinnasta ja sähkösuunnittelusta, jotta latausasema toimii moitteettomasti.Oli kyseessä sitten yksittäisen latausaseman tai useamman latausaseman asennus, olemme oikea valinta. Lisäksi tarjoamme sähköauton latausasemien huoltopalveluita ja vianmääritystä tarpeen mukaan.

Laadukkaat Sähkötarvikkeet Jokaiseen Tarpeeseen

Sähkötarvikemyynti

Tarvitsetpa sitten uuden, energiatehokkaan LED-valaistusratkaisun, luotettavan vikavirtasuojan tai modernin älykodin hallintajärjestelmän, Salamasähkö Oy on täällä auttamassa. Meiltä löydät kattavan valikoiman korkealaatuisia sähkötarvikkeita, jotka tekevät kodistasi turvallisemman, mukavamman ja energiatehokkaamman. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi, ja ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että kaikki asennukset suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä kaikki tarvitsemasi sähkötarvikkeet yhdestä paikasta!

Voit myös olla yhteydessä myymäläämme jos tarvitset tarjousta vaikka omakotitalo projektiinne.

IMG_0327